Vad är Unga Kris?

Unga Kris är en ungdomsstyrd förening som är öppen för alla ungdomar. Vi är en ideell förening med främsta syfte att vara samhällsnyttiga och medlemsnyttiga.
Vår huvudgrupp är ungdomar mellan 13-25 år. Föreningen erbjuder en trygg och utvecklingsrik miljö där ungdomar får utvecklas i sin egna takt.
Personalen på Unga Kris har en stor erfarenhet av utanförskap och en hög kompetens inom ungdomsverksamhet.
Unga Kris fungerar som ett bollplank för de unga som är i behov av stöd i sin vardag.  Vi anser att vi är bäst inom ungdomsverksamheten.

Unga Kris finns på flera orter i landet och har bedrivit sin verksamhet sedan 2006 . Vi har god samverkan/samarbete med olika organisationer, myndigheter samt privata aktörer.  Detta gör att vi är väl etablerade i samhället, vilket gör oss till ett starkt varumärke.
Vi jobbar förebyggande mot droger och kriminalitet. Detta innebär att vi sätter nykterhetskrav på våra medlemmar. Alla våra aktiviteter sker i drogfria miljöer.
På Unga Kris får man en sammansvetsad gemenskap i en positiv atmosfär. Aktiviteter planeras av våra medlemmar och genomförs tillsammans med vår personal. Exempel på aktiviteter är ungdoms camp så som Kroatien, Gotland. Utöver olika camp så har vi biokvällar, fotbollskvällar, paintball mm.

Comments are closed.