Södertälje

Öppettider

Måndag: 09.00-16.00
Tisdag: 09.00-16.00
Onsdag: 09.00-16.00
Torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-16.00

Vid önskan att besöka lokalen (Ej öppettider), ta kontakt med nedanstående personer.


Verksamhet & Aktiviteter

Unga Kris Södertälje är en nystartad förening under uppbyggnad. Vi vill kunna erbjuda en drog och kriminalitetsfri mötesplats för alla. För närvarande har vi ett kontor på adressen ovan men vi söker en större lokal för att skapa en attraktiv mötesplats. Kontoret är beläget i ett hus som förvaltas av IOGT/NTO och där bedrivs viss annan verksamhet, till exempel finns ett café och en musikstudio. Vi anordnar i dagsläget olika “events” med talare som berättar sin livshistoria varvad med musik av lokala artister. Ett mål för framtiden är att erbjuda tillgång till en egen musikstudio. Vi har även ett eget fotbollslag i korpen. Dessutom har vi möjlighet att erhålla biljetter till ishockeymatcher, bio samt teater för att gemensamt gå på sådana arrangemang.

Vi erbjuder föreläsningar för skolor, HVB hem samt olika myndigheter och försöker även vara synliga och delaktiga där människor möts i samhället och i förorterna i syfte att informera och var goda förebilder.

Därutöver anordnar vi kurser, studiecirklar och utbildningar för våra medlemmar och anställda i samarbete med NBV.

När så erfordras erbjuder vi en fadder eller madder, en person som finns tillgänglig dygnet runt som stöd när man väljer bort livet med droger och kriminalitet. Vi erbjuder även kommuner en liknande tjänst, “kontaktmannaskap” för ungdomar. Vi går själva på självhjälpsgrupper och jobbar på så sätt för att få bort gamla beteende och värderingar i syfte att vara goda förebilder för andra.

Vi jobbar även med gäng avhopp och kontaktverksamhet på häkten och anstalter.


Kontaktinformation

Verksamhetsledare/ordförande
Jacob Fraiman
Prosten Linders väg 33
151 61 Södertälje
070 765 92 83
jacob.fraiman@kris.a.se

Kassör/Motivatör
Robert Lyck
070 792 43 30
Robert.lyck@ungakris.se

Besöksadress:
Övre Torekällargatan 29
151 33 Södertälje


Övrig information

Kommer snart.


Lokala sponsor & Samarbeten

Kommer snart.

Comments are closed.